Heb jij dat ook wel eens, wanneer je een kleurrijke waterverf illustratie ziet, dat je denkt: ‘Hey.. Dat wil ik ook kunnen doen, maar ik heb geen flauw idee waar ik moet beginnen?’ Dan is deze cursus jou op het lijf geschreven!

 

Ontdek de wereld van waterverf met deze ultieme beginnerscursus! Deze online cursus zit boordevol diverse tips en trucs om je te begeleiden tijdens dit spetterende avontuur. Zodat je niet alleen iets leert na te maken, maar dat je ook gaat begrijpen hoe en waarom waterverf werkt op de manier zoals die doet.

De cursus bestaat uit 3 lesvideo’s (opgesplitst in 10 oefeningen), een aanvullend ebook dat naadloos aansluit op de video’s met nog eens 6 extra bonus oefeningen. Daarnaast is deze cursus nog extra gevuld met nog meer bonus materiaal, zoals een bonus vlog én extra tutorials die later nog zullen worden toegevoegd.

 

(zie hier het materiaal overzicht)
In totaal heb je een jaar lang toegang tot de video’s om de cursus te volgen. Het ebook heb je na downloaden voor altijd tot je beschikking.

 

Cursusoverzicht

Introductie Werken met Waterverf 00:04:00
Basis les 1: Werken met Kleur 04:00:00
Bonus Vlog 00:25:00
Basis les 2: Monochroom Schilderen 02:30:00
Basis Les 3: Leren Blenden 02:30:00
Bonus Tutorial 1: Poezen Parade 01:30:00
Bonus Tutorial 2: Alles ‘Bij’ Elkaar 02:00:00
Afsluiting Werken met Waterverf 00:03:00

Reviews

5

5
1 beoordelingen
  • 5 Sterren1
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0
  1. Super leerzaam

    5

    Ik ben nu halverwege deze cursus en heb al heel veel geleerd. Yassmin legt rustig en duidelijk uit wat ze doet en hoe jij het kunt doen. Je krijgt verschillende technieken te zien die je zelf kunt oefenenen en uit proberen met templates. De oefeningen zijn uitdagend en je gaat steeds een stapje verder. De bonusoefeningen sluiten mooi aan bij wat je op dat moment leert. Als je meer wil weten over waterverf dan raad ik je deze cursus zeker aan!

© 2024 Yassart