Over mij en mijn passie

Over mij en mijn passie

Creatief zijn is iets wat altijd in mij heeft gezeten. 
Ik kan me nog goed herinneren dat ik als kleine krullenbol niks anders deed dan tekenen, schilderen en knutselen. En zelfs op de middelbare school waren vakken zoals handvaardigheid, tekenen en kunstgeschiedenis favoriet.

Helaas ben ik op een gegeven moment mijn creatieve kant uit het oog verloren, maar toen ik in 2017 een zware depressie kreeg en werd gediagnosticeerd met (complexe) PTSS, ben ik grondig gaan kijken naar mijn eigen kern met grote vraag:

‘Wat maakt mij nou gelukkig?’

En ja.. natuurlijk kwam mijn creativiteit weer om het hoekje kijken, want stiekem was ze mij nooit uit het oog verloren. Wat begon als een hobby en verzorging van mijn mentale gezondheid, sloeg over naar een droom vol passie en die droom ben ik nu stap voor stap aan het verwezenlijken.

Creativiteit en de magie wat er ontstaan wanneer je creatief bezig bent, is goed voor de ziel en naar mijn idee ook essentieel en toepasselijk voor iedereen. Met Yassart probeer ik mensen te inspireren om het beste uit hun creativiteit te halen. Zo is er niet alleen de focus op een mooi eindresultaat, maar juist ook een focus op het proces en het gevoel wat je krijgt wanneer je creatief bezig bent. 

Want daar gaat het toch eigenlijk om?

Let's connect

Op mijn social media kanalen zie je Yassart in een notendop: creatief, enthousiast, gezellig en divers. Juist in mijn video’s vind ik het leuk om verschillende creatieve aspecten uit te proberen en te laten zien aan mijn volgers. Zo vind je daar verschillende video’s en posts zoals reviews, tutorials, studio vlogs, unboxings en nog veel meer!

Wist je dat...

© 2024 Yassart