Fotografie

Creaweekend Rijswijk 08/04/2018

Een selectie van de foto’s die ik heb gemaakt tijdens het Creaweekend in Rijswijk. Wil je mijn blog lezen over deze beurs? Dan kan dat hier.

Hondenwandeling 04/02/2018

Een heerlijke wandeling met de hondenschool van Godfried Dols om het nieuwe jaar te vieren.

Natuurfotografie

Ik heb altijd al een zwak gehad voor het fotograferen van de natuur. Waarschijnlijk omdat deze altijd anders is en je hier geen gesprek mee hoeft te voeren als je daar geen zin in hebt. Daarentegen kun je ook hele gesprekken voeren terwijl je in de natuur bent, om even je vreugde te delen of om juist je hart te luchten. Zonder dat er iemand je raar aankijkt omdat je wellicht ‘rare’ gedachtes hebt. Maar dan moet je er natuurlijk wel op letten dat er een andere mensen in de buurt zijn om je te horen.

Mocht je je ooit eens alleen in de natuur (waar dan ook) bevinden, dan raad ik je aan om gewoon eens even te gillen. Om lekker even al je frustraties en energie te uiten en je als het ware even te resetten. Het zal wellicht even raar zijn in het begin, maar geloof me, dit lucht enorm op.


Ik ben vorig jaar April voor het eerst gaan urbexen, in Doel (België). Doel is een dorpje in de buurt van Antwerpen, wat eigenlijk recht naast een kerncentrale ligt. Vanwege deze reden is het ook al jaren op de planning dat dit dorpje vernietigd moet worden. Momenteel is dat (gelukkig) nog niet het geval, maar dit stadje is door deze reden een spookstad geworden. Heel bijzonder om te zien en absoluut een aanrader als je in levende lijven wilt zien hoe de natuur, een mens gemaakte stad, beetje bij beetje weer terug inneemt.

Verdere Urbex uitstapjes zitten zeker nog in de planning, dus mocht je leuke suggesties hebben, dan hoor ik het graag.

De schoonheid van mensen
Dierenfotografie
Long Exposure
Share