Gallerij

Welkom op mijn Gallerij!

Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Om het voor jou gemakkelijk te maken heb ik mijn Gallerij verdeelt in diverse groepen en pagina’s zodat je precies kunt vinden wat je zoekt.

Aangezien ik nog steeds bezig ben met mij te verdiepen in diverse artistieke mediums zal deze pagina dus ook alsmaar veranderen en aangepast worden, dus kom regelmatig terug om volledig op de hoogte te blijven.

Fotografie

Toen ik begin vorig jaar zwaar depressief werd, hebben Wouter en ik voor mij een fotocamera gekocht. Namelijk een Sony A6000, oftewel, een systeemcamera wat nu mijn allerbeste vriend is. Het duurde dan ook niet erg lang voordat ik mijn eerste ‘echte’ lens hiervoor heb gekocht, de Sony E 35mm. Ik ken nog lang niet alle functies op mijn camera, maar ik ben er druk mee bezig en vind het fantastisch om te doen.

Mijn Bullet Journal

Afgelopen oktober heb ik mijn eerste Bullet Journal gekocht, en zoals vele beginners, had ik in eerste instantie geen idee wat nu precies de bedoeling was of wat ik er mee wou doen. Het leek me gewoon leuk. Nu, enkele maanden later, begin ik steeds beter mijn stijl te ontdekken en te vinden. Het heeft mij geholpen bij mijn depressie, zowel als geheugensteuntje als een creatieve uitlaatklep en ik kan het iedereen wel aanraden.

Acryl Gieten

Mijn blogs over Acryl gieten, blijven één van mijn meest populaire blogs. Door alle drukte vind ik het soms wel even moeilijk om tijd te vinden om weer met verf te kliederen, maar zodra ik een schilderij heb gemaakt die ik mooi vind, zet ik het online voor jullie.

Muurschildering Emmy

05/08/2017 is ons prachtige nichtje Emmy geboren. Een fantastische meid waarvan wij genieten om haar steeds beter te leren kennen. Als ‘knutseltante’ leek het me leuk om haar als cadeau een muurschildering te maken. Hier zie je alle foto’s van het gehele proces. Wil je zelf ook een muurschildering maken? Dan raad ik je aan om dit artikel te lezen. Laat je me weten wat je ervan vind?

Wil je helemaal up-to-date blijven? Volg mij dan op instagram, hier post ik regelmatig nieuwe projecten op. Om het een beetje overzichtelijk te houden, heb ik zowel een fotografie account (@yassart.photo) als een creatief account (@yassart.creative).

 

Share