Edding Workshop: Custom RVS Fles

Op dinsdag 28 maart zal ik een live online (gratis) workshop geven in de Facebook groep Edding Creatives waarin we samen aan de slag gaan met het customizen van een RVS drinkfles. 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Edding Permanent Spray & met de Edding Acrylic Markers.

En om het zo prettig en duidelijk mogelijk te maken voor jullie, bestaat de workshop uit maar liefs 2 onderdelen: namelijk een toffe video tutorial én een live online workshop.

In de video tutorial leg ik jullie alles uit over het gebruik van spuitflessen én laat ik zien hoe je een mooie kleurovergang kunt krijgen tussen 2 verschillende kleuren. Het volgen van deze tutorial is ook tevens jullie huiswerk opdracht.

Let er op dat je dit niet kunt doen op de dag van de live workshop zelf, omdat de verf op de fles minimaal 24 uur moet drogen voordat je hierop aan de slag kunt gaan met de Edding Acrylic markers. Daarnaast kun je deze stappen alleen volgen wanneer het weer een beetje meewerkt, dus een beetje samenwerken met het weerbericht is zeker aan te raden. 

Om alles stap voor stap met mij mee te doen, is het mogelijk om een productpakket te bestellen waarbij je alle producten krijgt die je nodig hebt, met uitzondering van de RVS fles zelf. Mocht je deze nog niet hebben, kun je die vinden bij oa Action en Xenos.

Wil je alleen de live workshop meedoen zonder RVS fles te spuiten? Dat kan ook! (al is dat wel minder leuk natuurlijk). Zorg ervoor dat je 5 verschillende kleuren acrylic markers hebt en een ondergrond om op te werken. Dit kan bijvoorbeeld een canvas zijn of een Edding Acrylic Papierblok.

Wel raad ik je sowieso aan om de tutorial video te bekijken, ongeacht of je hiermee aan de slag wilt gaan of niet. Ten eerste omdat er handige informatie in zit, die wellicht in de toekomst van pas kan komen. En ten tweede omdat het (vind ik) echt een onwijs toffe video is geworden waar ik heel erg trots op ben en dat wil ik graag met jullie delen.

Ook is er een template beschikbaar met enkele voorbeelden van tropische bladen waar we tijdens de livestream mee aan de slag gaan. Je bent niet verplicht deze template tijdens de workshop erbij te hebben, maar het kan wel handig zijn ter referentie om ernaar te kunnen kijken. 

Zowel het downloaden van de template als het kijken van de tutorial is mogelijk in de Facebook groep Edding Creatives.
(Aanmelden voor deze groep is gratis)