About Me

 

‘Welcome to the world inside my head’

Wie ben ik?

Ik ben Yassmin van Yassart, 27 jaar, met een levenslange passie voor creativiteit. Alleen heb ik hier nooit echt mijn volledige draai in kunnen vinden. Deels onzekerheid, maar ook deels een te brede interesse in alles wat creativiteit inhoudt.

Het doel van Yassart

Daarom ben ik eigenlijk deze blog begonnen, om mijn eigen creativiteit te herontdekken in mijn hart en vervolgens ook mijn hart te delen met anderen. Want creativiteit is er om te delen (vind ik) en ik vind dit delen met jullie ook hartstikke leuk om te doen.

Mijn verhaal

Daarnaast strijd ik eigenlijk mijn hele leven lang met seizoensgebonden depressies. Deels vanwege mijn genen en deels vanwege mijn rugzakje uit mijn jeugd. Zoals wij allemaal wel een rugzakje hebben.
Helaas heb ik begin 2017 een hardere klap gekregen dan alleen mijn winterdepressie, ik werd ziek en zwaar depressief. Om hier mee om te gaan ben ik hierover gaan schrijven. Naar mijn ervaring heeft het een positiefs effect om een lotgenootje te hebben als je ook hier doorheen gaat. Jullie zijn mijn lotgenootjes en ik ook die van jullie.

Voor wie is deze blog

Eigenlijk is deze blog voor iedereen bedoeld die graag creatief bezig is / graag creatief bezig wilt zijn of als je net zoals ik, je niet altijd happy voelt.
Ik leer gaandeweg met jullie samen. Het is namelijk niet zo dat ik in één specifiek segment heel erg goed ben. De meeste dingen waar ik tegenwoordig over blog probeer ik voor de eerste keer. Dat is eigenlijk ook de les die ik in mijn blog wil meegeven: het gaat erom dat je het leuk vind om te doen en gewoon lekker bezig bent.

Zoals Pippi Langkous zei:

 

‘ Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’

 

Elke vrijdag een nieuw artikel

Iedere vrijdag kun je een nieuw artikel verwachten op mijn website (met sporadisch tussendoor nog een extra artikel). Soms persoonlijk, soms creatief, dat ligt een beetje aan mijn humeur en of ik een suggestie heb gekregen voor een blog. Mocht je dus zelf vragen of suggesties hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag. Dat kan door middel van een reactie achter te laten onder ieder artikel of door middel van het contact formulier.

Subscribe

Spreekt mijn blog jou aan? Dan zou ik het natuurlijk hartstikke leuk vinden als je mij blijft volgen en support. Dit kan door mijn Facebook pagina te liken, of door mij te volgen via instagram. Op instagram heb ik zowel een persoonlijke / fotografie account als een creatief account. Ook heb ik nog pinterest wat ik intensief gebruik. Sinds kort heb ik ook een eigen Youtube kanaal waar ik steeds meer mee doe. Op deze social media platformen houd ik jullie op de hoogte van mijn leven en mijn nieuwste blogs/vlogs en ga zo maar door.

Vragen?

Heb je nog een vraag aan mij, wil je gezellig een praatje maken, je verhaal doen of wil je gewoon even hoi zeggen? Dan mag dat natuurlijk altijd. Geef een reactie onder een van mijn blogs (mocht het daar over gaan) of neem contact met mij op met dit contact formulier. Mocht je willen samenwerken (als bedrijf, blogger, lotgenootje of wat dan ook) dan zou ik dat hartstikke leuk vinden.

 

 

 

 

Share