Lekker wezen lezen

You may also like...

4 Responses

  1. Creyamamaforyou schreef:

    Jaaa dat lijkt me héél leuk!

  2. Saskia schreef:

    Ohhh ik ben zéker ook in voor een boekenclubje, leuk idee! Verder wat betreft aanraders ligt het er ook een beetje aan wat je leuk vindt qua genre. Zie namelijk veel thrillers op je nachtkastje, dat is niet mijn eerste go-to genre, dus daarvan weet ik niet veel aanraders, hehe. Een van mijn grote favorieten is The Book Thief van Markus Zusak (is ook vertaald in het Nederlands). Verder vind ik alle boeken van John Green heel fijn weglezen.

  1. juni 30, 2019

    […] hey… ik lees tenminste en als ik dat doe, geniet ik daar ook van. Ik mijn vorige artikel (Lekker wezen lezen) kwam ik met het idee om mijn leesvoer met jullie te delen en jullie reacties waren enorm […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *