Give Away – Kaartjes voor KreaDoe 2018

You may also like...

4 Responses

 1. Anda schreef:

  De kansen nog maar iets vergroten, de “scribbles that matter” is binnen, dus tekenen gecombineerd met notities zijn voornamelijk de bezigheden nu. Bullet journalen en tekenen is mijn ding . Ga graag weer met Marit.

 2. Ilona schreef:

  Ik zou graag met mijn zoon gaan. Wij zijn vooral bezig met de bullet journal.

 3. Veracornelie schreef:

  Ik zou Suuper graag met mijn moeder willen. We hebben een zware tijd achter de rug. Haar moeder is namelijk overleden. Mijn oma… dus even er lekker tussenuit om samen naar de bullit journal standjes en de andere leuke dingen. Ik ben gek op papier en houd van ontzettend veel verschillende dingen als poppenhuizen maken en schilderen. Dus ik denk dat ik mijn weg hier wel kan vinden. 💕

 4. Sacha schreef:

  Wat heb je een fijne blog en respect dat je jezelf zo bloot durft te geven!
  Ik volg je intussen dus blijf graag op de hoogte hoe het met je gaat!
  Ook ik werk in een bulletjournal en als het gaat over de Kreadoe zou ik heel graag met mijn internetvriendinnetje Sandra willen gaan. Zij woont aan de ene kant van NL en ik aan de andere kant van NL dus we zien elkaar niet heel maar spreken elkaar wel elke dag even….leuk om elkaar dan weer eens IRL te zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *