Action Shoplog – Een beetje veel (knutsel)spullen gekocht – YouTube

You may also like...

4 Responses

 1. Marielle schreef:

  Super leuke shoplog weer!! Ik wordt van sommige winkels ook altijd super hebberig, moet me dan ook echt inhouden! Ik overdenk altijd alles tig keer omdat ik bang ben dat ik het uiteindelijk niet gebruik haha. Heerlijk dat je je lekker hebt laten gaan.
  mag ik vragen welke camera je gebruikt ?

  • Yassmin schreef:

   Awww dankjewel!!! Ja dat heb ik ook, normaal kan ik me wel in bedwang houden maar deze nieuwe opdracht is even het perfecte excuus om even los te gaan haha!

   Ik gebruik momenteel de Sony a6000 met een 35mm 1.8 diafragma. De droom is om uiteindelijk naar een Sony a6500 over te stappen maar dat zit momenteel nog niet in mijn budget.

   • Marielle schreef:

    Haha ja dat is zeker het perfecte excuus!! Je wilt natuurlijk wel een mooie gastenboek afleveren voor the big day!
    Oeh dankjewel, ik vind dat je nu al heel mooi beeld hebt! Ik wil binnenkort ook beginnen met een eigen blog en mijn huidige camera, sony hx50, kan eigenlijk alleen nog maar fotograferen in de automatische stand omdat het bedieningswiel het niet goed meer doet. Dus aan het nadenken of ik voor de opvolger daarvan ga of misschien toch wat anders.

    • Yassmin schreef:

     Ja dat is inderdaad even nadenken. Ik zou gewoon eerst eens je huidige spullen gebruiken, dan pas ga je ook merken waar je behoefte aan hebt en wat je graag anders zou willen. Op die manier zul je spelenderwijs merken wat jij zelf nu precies fijn vind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *