Waarom ik mijn depressie dankbaar ben

You may also like...

8 Responses

 1. Jeanine schreef:

  Wat goed dat je hierover schrijft en wat heb je het mooi verwoord. Blij dat je hebt doorgezet! Ik heb geen depressie maar zat wel zeer dicht tegen het randje burn out en zag het ook even niet meer zitten. Ik heb bewust de keuze genomen om deze maand niet te werken om mijn grote droom schrijven na te jagen en me daar voor 1000 procent voor in te zetten. Dat geeft me energie.

  • Yassmin schreef:

   Dankjewel voor je compliment, dat betekend veel voor me. Wat stoer dat je je droom na jaagt! Zoiets ben ik nu ook aan het doen, nu nog hopen dat anderen mijn droom waarderen en die van jou ook! Heel veel succes!

 2. Anke de Groot schreef:

  Jouw verhaal is voor mij heel herkenbaar. Depressie, burnout en uiteindelijk definitief afgekeurd. Weer proberen iets op te bouwen, zakelijk ging het goed, na 1,5 jaar weer mis. Weer volledig afgekeurd. Ben veranderd van een gestoorde workaholic die 60 tot 80 uur per week werkte, in een ´muts´ die eindelijk kon genieten van haar huis, tuin, koken en bakken. Het verlies aan energie is voor mij definitief, iets waar ik altijd rekening mee moet houden, maar daar valt mee te leven. Ik ben nog nooit zo arm geweest als nu, maar ook nog nooit zo gelukkig. Verder heb ik mijn geluk ook gevonden in het beeldhouwen in steen (marmer).

  • Yassmin schreef:

   Wat fijn dat je nu jezelf zo hebt teruggevonden! Wat cool dat je doet beeldhouwen! Dat is iets wat nog zeker op mijn bucket list staat.

 3. Esther schreef:

  Hoi Yassmin! Ik vind het onwijs knap hoe je je hebt verwoord in dit artikel, het geeft me echt hoop voor de toekomst. Bedankt dat je dit deelt en zo open bent over je mentale gezondheid, in plaats van een mooi plaatje ophouden voor social media (wat de gemakkelijkste weg is). Je woorden zijn erg helpend en bemoedigend. Nogmaals bedankt hiervoor, veel liefs en veel sterkte!

  • Yassmin schreef:

   Wat een lieve reactie! Ik ben ook gaan bloggen hierover om mensen te helpen en dat jij hier iets aan hebt, raakt me enorm. Mocht je ooit vragen hebben ofzo dan hoor ik het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *