Mijn avontuur voor, tijdens en na Creaweekend

You may also like...

4 Responses

  1. Danielle schreef:

    Zoals gewoonlijk weet een leuk verhaal en kun je jezelf echt inleven !!!

  1. april 13, 2018

    […] vergeet je hoe klein de wereld is, maar dan zie je opeens een stand waar je tijdens het Creaweekend in Hardenberg nog mee hebt staan kletsen, namelijk M&H Hobbyshop. Vervolgens ben je in Rijswijk weer met […]

  2. maart 21, 2019

    […] In April is er ook weer een creaweekend, dit keer in Hardenberg. Dit was vorig jaar ook het eerste creaweekend waar ik heen was geweest en hier heb ik toentertijd ook een blog over geschreven. Mocht je deze nog niet hebben gelezen dan kan dat hier. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *