Blij dat ik leef

You may also like...

3 Responses

 1. Donique schreef:

  Wauw, kippenvel….
  Al ken ik je niet, ik ben ook blij dat je er bent, zodat ik in elk geval kan genieten van je mooie creaties.
  Heel veel succes en sterkte met je verdere herstel.
  Liefs Donique

  • Yassmin schreef:

   Dankjewel Danique voor je lieve reactie en dat je de tijd neemt om dat te geven. Het gaat nu gelukkig al een heel stuk beter gelukkig, mede door mijn journal en de lieve community van mensen zoals jij 😘

 1. mei 25, 2018

  […] Het is dan ook iets meer dan een jaar geleden, dat ik thuis op het balkon zat en het allemaal niet meer aankon. Als het aan mij toen had geleden, was ik er vandaag niet meer geweest. Het is dat toentertijd zowel Wouter als mijn moeder, mij gesmeekt hebben om het vol te houden en door te gaan met dit gevecht. Voor hun heb ik volgehouden, voor mezelf had ik het eigenlijk al opgegeven. Dat was ongeveer in het voorjaar, ik kan me er niet veel van herinneren behalve dat het warm was, en dat ik zo baalde dat ik er niet van kon genieten. Ongeveer driekwart jaar later, stond ik boven op een berg, keek ik naar het prachtige uitzicht en voor het eerst sinds dat jaar, was ik blij dat ik er nog was om dat mee te maken. Nog steeds als ik er aan denk, wordt ik er emotioneel van. Want dat was echt mijn hoogtepunt van het afgelopen jaar. (lees ook: blij dat ik leef) […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *