Hey, het is oké. Maak depressie bespreekbaar.

You may also like...

5 Responses

 1. Flavia schreef:

  Yas, zo sterk van je om jezelf te ontdekken en te accepteren. Je bent een prachtig mens! Zou je het leuk vinden om eens af te spreken? dan kan Gabriël met de katjes lekker spelen als we bijkletsen! 😉😘

  • Yassmin schreef:

   Dankjewel lieverd, ik vind jou ook een prachtig mens. Ja lijkt me hartstikke gezellig, en ik heb een vermoeden dat Gabriël en Noortje ook goed met elkaar kunnen opschieten 😉

 2. Danielle schreef:

  Weer zo mooi geschreven . Als men het nu niet meer snapt / begrijpt !!!

 3. Roozart20 schreef:

  Beste yassmin,
  Sinds de workshop van gister heb ik zoveel bewondering voor je gekregen. Zo enthousiast en blij je daar was, iedereen wilt helpen dat is echt tegek!! Nogmaals bedank voor je hulp tijdens de workshop.

  Voordat ik meedeed aan de workshop, heb ik samen met mijn moeder door je bullet journals gebladerd. Toen ging jouw vriend een gesprek met ons aan. Hij vertelde dat je een best wel moeilijke periode achter de rug had. Vandaar dat ik ben gaan zoeken. Ik lees dus nu dat je sinds 2017 een zware depressie hebt. Wij kunnen elkaar dan eigenlijk de hand schudden. Ik kan mij zo goed vinden in alles wat jij schrijft. Ik wou dat ik het zo goed kon verwoorden. Je bent een leuke meid, blijf geloven in jezelf!

  Vandaar dat het complimentje bij het crea weekend in Hardenberg mij zo veel goeds heeft gedaan. Bedankt daarvoor.

  Liefs,
  Rosanna (21 jaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *