Gelukkig, een nieuw jaar

You may also like...

14 Responses

 1. Nicky schreef:

  Wauw yass.. mooi geschreven lieverd! Ik ben in ieder geval heel trots om deel uit te mogen maken van jouw leven, met mooie en moeilijke tijden ♡ een super 2018 maken we er zeker van! xx

 2. Anke schreef:

  Wat schrijf je mooi! Je bent op de goede weg! Ik heb ervaring 😇🙄
  Je kunt heel goed omschrijven wat het allemaal met je doet. Heel knap! Respect meis!!
  Dat 2018 vooral een veel beter en heel goed vervolg op 2017 mag zijn! Je bent al goed op weg! 😘

 3. Kenny schreef:

  Goed geschreven. Ik ken de problemen maar al te goed. Ik heb zelf twee keer geprobeerd het leven achter me te laten en mijn mentale keetsbaarheden plagen me al tien jaar. Het komt en gaat, in verschillende vormen en met wisselende diagnoses. Ook ik ben er nog steeds.

  Uiteindelijk brengt het altijd iets positiefs mee. Je gaat anders naar het leven kijken, realistischer. Je ziet welke mensen om je geven. Geluk ligt in niet in externe zaken als een huis, een baan of een auto. Geluk is een state of mind die ook wordt afgewisseld door mindere tijden. Liefde, vriendschap en tevreden zijn met wat je hebt zijn zo voor mij heel belangrijk.

  Ik vraag me elke ochtend even af waarvoor ik dankbaar ben. Er is gratis lucht om te ademen, mijn hond is dichtbij, ik slaap in een warm bed en kan kiezen wat ik wil eten als ontbijt. Het is misschien oorlog in je hoofd, maar niet fysiek buiten de deur. Het zijn de kleine dingen. Uiteindelijk komt alles goed en zoniet, dan toch 🙂

  • Yassmin schreef:

   Daar heb je helemaal gelijk in Kenny. Ik heb inderdaad ook geleerd dat geluk een state of mind is en er is niks belangrijkers dan dat. Gelukkig zit ik nu ook in de fase dat ik eindelijk weer kleine momentjes kan genieten, en die koester ik ook.

   Kenny, ik wens jou ook met je avontuur al t goeds. We zijn er allebei nog en dat zal zeker met een reden zijn. Ik hoop ook dat alles goed komt, ik krijg er in ieder geval een beetje vertrouwen in dat het goed komt. Gelukkig nieuwjaar!

 4. Danielle schreef:

  Heel mooi geschreven yassmin
  Ik denk echt dat je daar heel ver mee kunt komen ik zou een uitgever aan de haak proberen te slaan .
  Ik kreeg kippenvel toen ik het las het is zo goed te begrijpen hoe jij je voelde juist door de manier waarop je je woorden gebruikt
  Super gedaan en dat 2018 een jaar mag worden voor jou en Wouter waarin jullie heel veel geluk mogen vinden en behouden
  Liefs danielle van brer

  • Yassmin schreef:

   Hahaha dankjewel Daniëlle, stiekem zou ik ook wel graag een boek willen schrijven. Wie weet wat de toekomst brengt 😉
   Jullie ook het allerbeste in 2018!

 5. Saskia Debets schreef:

  Genieten van kleine dingen, van een mooie bloem tijdens een wandeling, de eerste zonnestralen in de lente, de lach van zomaar een kind dat voorbij komt. Genieten van de dierbare mensen om mij heen, als zij gelukkig zijn, dan ben ik het ook. Heel veel sterkte en kracht om in de kleine dingen om je heen het geluk te zien. Knuffel Saskia

 6. Paul Walgering schreef:

  Lieve Yassmin, mooie terugblik en voorkijken naar je toekomst. Uiteraard al het goede toegewenst in je leven, wellicht helpt mijn eigen blik op de omgeving: “Ga je eigen gang, heb maling aan een ander, zeg wat je denkt (ook over een ander!), wees zuinig op de lieve mensen om je heen”. Oh jee denk je als je dit leest, maar weet dat als je eerlijk bent je vrienden/familie jou accepteren om wie je bent en wat je zegt. En anders zijn deze het niet waard om jou te kennen. Een heerlijk jaar toegewenst 💜📸🎼✒🖌

  • Yassmin schreef:

   Dankjewel Paul, zeker een mooie kijk en levensles. Ben dat inderdaad de laatste tijd steeds meer aan het toepassen. Jammer dat je op die manier wel wat mensen ‘kwijt’ raakt, maar de mensen die blijven zijn dan wel nog bijzonderder. Jullie ook al t geluk en de beste wensen komend jaar!

 7. Demi schreef:

  Ik ken je niet persoonlijk, maar vond je verhaal toch heel bijzonder om te lezen. Wat knap dat je hier zo open en eerlijk over durft te zijn! Op die manier ben je niet alleen een inspiratiebron voor jezelf, maar ook voor andere meiden of jongens die met hetzelfde worstelen. Ik ben in ieder geval benieuwd naar het specifieke lichtpuntje waar je nog over zal schrijven. 🙂 (oja, mijn geluksmomentje was de overstap van mijn oude baan naar mijn nieuwe functie, eindelijk het onderwijs uit, wat een ontlading zeg)

  • Yassmin schreef:

   Dankjewel heel bijzonder dat je reageert. Ik ben zelf ook heel benieuwd naar mijn (toekomstige) lichtpuntje, maar zodra hij er is zal ik er zeker over schrijven.

   Ik heb toevallig vrienden in het onderwijs en ik hoor inderdaad genoeg gekke verhalen. Ik wil je in ieder geval onwijs veel succes wensen met je nieuwe functie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *