Te bang om te dromen als je leeft in een nachtmerrie

You may also like...

5 Responses

 1. Lotje schreef:

  Ik leef ontzettend met je mee. Weet hoe jij je voelt. Ben zelf ook heel dicht bij die krater geweest.kop op yass je bent een vechter en een doorzetter. Ik ben trots op je.😍

  • Yassmin schreef:

   Je woorden raken mij. Klink misschien gek, maar mijn denkfout is steeds dat ik wellicht niet sterk ben. Dat ik alleen mr denk dat ik sterk ben en dan anderen mij zien als zwak. Jou woorden, herinneren mij dat ik niet naar dat monstertje in mijn hoofd moet luisteren. Maar naar lieve mensen zoals jij. Dankjewel 😍

 2. Rick schreef:

  Sterkte. Ik weet helaas ook hoe het is om hiermee te leven, maar aan jezelf toegeven wat je hebt en zelf hulp te zoeken hierbij is een grote stap in de goede richting.

  • Yassmin schreef:

   Dankjewel. Steun in t donker doet de mens goed, vooral als je het soms zelf helemaal niet ziet. De terugvallen zijn zwaar, op zo’n moment positief denken is bijna onmogelijk maar ik doe mijn best.

 1. februari 4, 2018

  […] ging ik steeds meer bloggen over mijn depressie, de artikelen ’13 reasons why‘ en  ‘Te bang om te dromen als je leeft in een nachtmerrie’ waren een van mijn eerste openlijke blogs over mijn ziekte. Ik kan me nog goed herinneren dat ik me […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *