13 Reasons Why

You may also like...

3 Responses

 1. R schreef:

  Heftig, wel dapper en moedig dat je het deelt..

  Vergeet niet : jij bent je gevoel niet. Je zit momenteel in een depressie, je voelt je ongelukkig. Je bent niet ongelukkig. Daar zit een groot verschil tussen..

  Een hoop gedachtes zijn mythes, gedachtes die waar zijn voor jou. Waarschijnlijk lijden de meeste mensen onder hun eigen mythes. De kracht is om deze te herkennen, een tegenwerping te bedenken en dit tegen jezelf zeggen en blijven herhalen tot dat je in jouw tegenwerping gelooft.
  Ik weet en snap dat het enorm moeilijk is met zo een stoornis en dat alles zwart en duister is. Maar vergeet de dagen niet waarin je leven mooier was en jij je beter voelde. Alles komt en gaat.. dit ook.
  Het is bikkelen, veel vechten en vooral alles inzetten om beter te worden. Bv. sporten een overdosis aan serotonine (gelukshormoon).

  Ik wens jou heel veel sterkte en hoop dat je weer gelukkig kan zijn, maar vergeet niet het leven is niet altijd rozengeur en manenschijn. Donkere periodes horen er ook bij.

  • Yassmin schreef:

   Wat een lieve en begripvolle reactie. (sorry voor mijn late reactie, aangezien ik me even niet zo lekker heb gevoeld kijk ik nu pas bij alle comments). Gelukkig begint het nu een beetje de goede kant op te gaan. Ik ben druk bezig met therapie en de medicatie begint ook zijn ding te doen. Wel wou ik even zeggen dat reacties zoals nu die van jou, mij wel echt raken. Eindelijk begin ook ik weer zonnenschijn te zien in de verte. Nu nog hopen dat ik het ook snel weer zo ga voelen.

 1. februari 4, 2018

  […] begon met mijn medicatie. Daarnaast ging ik steeds meer bloggen over mijn depressie, de artikelen ’13 reasons why‘ en  ‘Te bang om te dromen als je leeft in een nachtmerrie’ waren een van mijn […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *